Not known Details About تخریب ساختمان در تهران
Not known Details About تخریب ساختمان در تهران
Blog Article
متأسفانه بسیاری از کارفرمایان بوده اند که به دلیل کاهش هزینه ها از افراد غیر متخصص و یا اصطلاحاً کارگر میدانی استفاده کرده اند و امروز به دلیل خسارت های جانی مجبور به پرداخت دیه های سنگین شده اند. رعایت اصول ایمنی و همچنین نحوه تخریب ساختمان حتی برای تخریب یک دیوار ساده و یا حتی تخریب شومینه نیازمند دانش مهندسی است و در صورتی که این دانش وجود نداشته باشد ایجاد خسارت تقریباً قطعی است. باید در نظر داشت که استفاده از یک مهندس باتجربه و آشنا به زیر و بم ساختمان در تخریب ساختمان اصل اول در کاهش هزینه های بعدی است. رعایت نکات ایمنی در تخریب ساختمان مهمترین بخش کار را تشکیل میدهد. همچنین استفاده از استادکاران ماهر تخریب ساختمان و کارگران باتجربه و آموزش دیده میتواند از بروز حوادث خطرناک جلوگیری کند. به عنوان یک توصیه همواره استفاده از شرکت های پیمانکاری معتبر و مهندسی از بروز حوادثی جبران ناپذیر جانی و مالی جلوگیری میکند. همچنین نظارت یک مهندس آشنا به زیر و بم ساختمان و با تجربه میتواند خیال کارفرما را از اجرای صحیح و بی دردسر تخریب ساختمان راحت کند.
بقایای ساختمان متروپل نهایتاً در ۷ دی ۱۴۰۱ بهطور کامل تخریب شد.[۷۵]
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
به گفتهٔ معاون سازمان منطقه آزاد اروندپژمان فرجی، روند تخریب تخریب ساختمان در تهران بقایای متروپل به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء محول شد.[۷۱] خبرگزاری تسنیم که وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، در ۲۰ تیر ۱۴۰۱ گزارش داد که تا آن تاریخ، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان بهعنوان ۲۰ درصد پیشپرداخت مبلغ قرارداد به قرارگاه خاتمالانبیاء پرداخت شده است.[۷۲]
↑ «ساختمان متروپل آبادان به لرزه افتاد». روزنامه دنیای اقتصاد. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
همچنین آتشنشانان توانستند به طبقه منفی یک ساختمان نفوذ کنند.[۴۳]
خاکبرداری طبق نقشه مهندس معمار انجام میشه و بعد از اتمام عملیات خاکبرداری ، بلافاصله ساخت بنای جدید باید ادامه پیدا کنه.
↑ «صدور دستور قضایی بررسی علت ریزش ساختمان "متروپل" آبادان». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۳.
در تخريب ساختمانهای خاص نظير كارخانه ها، بيمارستانها، دودكشهای صنعتی و ديگر اماكنی كه تاسيسات ويژه دارند، قسمتهای مربوطه بايد توسط افراد ذيصلاح مورد بازديد قرارگيرد و وسايل و تجهيزات لازم برای تخريب و مقابله با خطرهای ناشی از آن فراهم شود.
↑ «وزیر کشور: شرایط متروپل از پلاسکو پیچیدهتر است». خبرگزاری فارس. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران علت کندی آواربرداری، احتمال ریزش مجدد ساختمان و وجود افراد در زیر آوار است.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
سومین روش اینه که با پرداخت بیمه برای تخریب ساختمان برای حفظ ایمنی و کاهش هزینه برای پرداخت خسارت و گرفتن مجوز قبل از انجام کار برا جلوگیری از دادن جریمه ها، میتونیم کمک زیادی به کاهش هزینه تخریب ساختمان بکنیم.
↑ «تعداد جانباختگان حادثه آبادان به ۱۸نفر رسید». ایمنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۶. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.